top of page

Általános szerződési feltételek

Szolgáltató adatai

Cégnév: Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 1116 - Budapest, Nádudvar utca 1.

Adószám:  24205498-2-43

Cégjegyzék szám: 01-09-995536, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában

Bankszámlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.

Bankszámlaszám: 11711096-20001120-00000000

Szerződés nyelve: Magyar

weboldal: www.papirtaskaguru.hu

Elektronikus elérhetőség: info@papirtaskaguru.hu

Telefonos elérhetőség: +36-30/743-9331

 

A weboldal tartalmának tulajdonjoga

A weboldal teljes tartalma (szövegek, grafikák, letölthető anyagok, cikkek) szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény alapján és az Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos tulajdonát képezi.

A weboldal tartalmának (hírlevelek, cikkek, szövegezés, letölthető anyagok) engedély nélküli másolása, átdolgozása, más weboldalakon való megjelenítése tilos.

Írásbeli engedély, vagy forrás megjelölés nélküli átdolgozott, vagy másolt tartalom használatának díja nettó 40.000 Ft/tartalmi elem/nap, melyről számlát küldünk a jogsértést elkövető weboldal üzemeltetőjének.

A tartalom csak az Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság írásos engedélyével és a forrás (www.papirtaskaguru.hu) megjelölésével használható fel.

A www.papirtaskaguru.hu weboldal megnyitásával a Felhasználó az Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság általános szerződési feltételit elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 

A www.papirtaskaguru.hu weboldal egyedi papírtáskák gyártásával foglalkozik.

 


A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15 óráig.

Amennyiben a megrendelés munkaidő lejárta után történik, az

azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja a megrendelést, tájékoztatást nyújt a szállítás várható időpontjáról. 

 

 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására

részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a

megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Visszautasított vagy részben teljesített megrendelés esetén, ez előre kiegyenlített vételárat, vagy annak megfelelő részét a vevőnek visszautaljuk.

 

 

 

Fizetési módok

 

-50% előleg a gyártás megkezdésekor, a fennmaradó rész kiegyenlítése szállításkor készpénzben (egyedi megállapodás esetén átutalással, 3 napos fizetési határidővel)


-Teljes összeg előre utalása a gyártás megkezdésekor
Megrendelésed végösszegét díjbekérő alapján előre utalással egyenlítheted ki.

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél

alapján minden költséget tartalmaz.

 

 

 

Első megrendelés alkalmával minden esetben a végösszeg 50%-át előre utalással kérjük kiegyenlíteni, a fennmaradó részt pedig a szállításkor készpénzben.

 


Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.

Kedvezményezett számlaszáma: 11711096-20001120-00000000

Kedvezményezett neve: Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy fizet minden szolgáltatásért, amelyet a Szolgáltató nyújt, illetve a Megrendelés elküldésével (e-mail) fizetési kötelezettsége keletkezik.

 

Minőségi garancia

A Szolgáltató  garanciát vállal az írásban megrendelt termékek hibátlan és hiánytalan szállítására. Amennyiben a termék nem a megrendelésben megadott tartalommal vagy kivitelben készült, a Szolgáltató saját költségén újragyártja azt. Az újragyártásból adódó plusz szállítási díjakat a Szolgáltató magára vállalja. Nem érvényesíthető garanciális igény a vásárló monitorán megjelenített színektől való eltérés miatt, a vásárló által tévesen megadott adatok és helyesírási hibák miatt, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károsodás miatt.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, azonban mivel a termék, illetve Szolgáltatás minden esetben a Megrendelő egyedi igényeihez szabva kerül előállításra, teljesítésre és az más részére nem értékesíthető, a Megrendelőt nem illeti meg a termék vásárlásától való elállási jog (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §).

 

Reklamációk kezelése

Amennyiben a megrendelt termékkel kapcsolatban bármilyen észrevétellel, reklamációval élnél, azt megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

 

Felelősségvállalás
A Szolgáltató nem vállal felelősséget a nyomatokon szereplő adatok, illetve információk valódiságáért, azért minden esetben a Megrendelőt terheli a felelősség. A Megrendelő az általa megrendelt munka tartalmáért, szerzői jogaiért, kiadói jogaiért és egyéb jogok sértetlenségéért stb. kizárólagos felelősséget vállal.
A Szolgáltatónak joga van az elkészült terméket mintaként felhasználni, azt referenciaként bemutatni, továbbá a megrendelt termékről szóló- jó benyomást keltő -ügyfél véleményeket azt weboldalán feltüntetni. Bárminemű, a Megrendelő felé fennálló (pl. késedelemből, hibás teljesítésből eredő) kártérítési igény (annak jogossága esetén) az árajánlat/számla összegét nem haladhatja meg, a Megrendelő semmilyen jogcímen nem kérhet ellentételezést.

 

 

Adatkezelés

Az Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság - a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

 

Személyes adataid eljuttatásával egyidejűleg hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azokat az Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság nyilvántartsa és kezelje.

 

A megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel:

  • megrendelések teljesítése

  • reklamációk kezelése

  • tájékoztatás akcióinkról, új termékekeinkről

  • nyereményjátékok bonyolítása

  • hírlevél küldése

 

Szolgáltatásunk igénybevétele során a Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaságrendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben aVia Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság  alvállalkozója. (Pl: futárszolgálat a megrendelés kézbesítéséhez, nyomda).

 

Minden kiküldött elektronikus levelünk (akció-, blog értesítő, nyereményjáték felhívás, stb.) alján lehetőséged van leiratkozni e-mail listánkról a megadott linkre való kattintással.

Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted írásban is az info@papirtaskaguru.hu e-mail címen.

 

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. 

 

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a weboldal használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, rendszerhibából keletkeznek.

 

Az Via Surface Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság fenntartja magának a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.

 

bottom of page