top of page

Hatszoros garancia

Hatszoros garanciák biztosít Téged arról, hogy szinte kockázatok nélkül próbálhatod ki szolgáltatásainkat.

 

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásunkkal Te is elégedett leszel, hogy az alábbi garanciákat vállaljuk:

 

 

30 napos elégedettségi garancia:

Amennyiben a termék átvételétől számított 30 napon belül bármikor reklamációval élnél, keress minket bizalommal, hogy orvosolni tudjuk a problémát. A terméket visszavásárolni nem áll módunkban (hiszen egyedi termékről van szó, így más részére már értékesíteni nem tudjuk), de mindent megteszünk azért, hogy maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel.

 

0 Ft rejtett költség garancia:

Garantáljuk, hogy a gyártás során semmilyen váratlan költséggel nem fogsz találkozni, minden költséget még megrendelésed előtt, az árajánlatban részletezünk.

 

Elégedett főnök garancia

Tisztában vagyunk vele, milyen aggodalmat okozhat, hogy ha a főnök valami igazán egyedit szeretne, de Te azt sem tudod hogy kezdj hozzá. Elégedett főnök garanciánk leveszi ezt a terhet a válladról, kérésedre egy több javaslatból álló ötletsort készítünk el díjmentesen, melyből főnököd hagyhatja jóvá a a neki tetsző stílust.

 

Ingyenes stancforma egyedi méretű táskádhoz is

Furcsa? Lehet. Mi viszont valóban INGYENESEN biztosítjuk számodra a stancformát, így már megrendelésed előtt több ezer forintot spórolunk cégednek.

 

Árajánlat 1 munkanapon belül

Tudjuk milyen dühítő tud lenni, ha napokat kell várni egy ajánlatra, , sokszor el is felejti az ember, honnan kért árajánlatot mire megérkezik az. Garantáljuk, hogy felvesszük veled a kapcsolatot 1 munkanapon belül, és árajánlatot is adunk az általad kért termékre.

 

Grafika ingyenes elhelyezése a stancrajzra

Számos helyen a stancrajzra igazításért is fizeteni kell. Mi ezt a költséget is átvállaljuk, csupán a gyártásért kell fizetned.

bottom of page