Hatszoros garancia

Hatszoros garanciák biztosít Téged arról, hogy szinte kockázatok nélkül próbálhatod ki szolgáltatásainkat.

 

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásunkkal Te is elégedett leszel, hogy az alábbi garanciákat vállaljuk:

 

 

30 napos elégedettségi garancia:

Amennyiben a termék átvételétől számított 30 napon belül bármikor reklamációval élnél, keress minket bizalommal, hogy orvosolni tudjuk a problémát. A terméket visszavásárolni nem áll módunkban (hiszen egyedi termékről van szó, így más részére már értékesíteni nem tudjuk), de mindent megteszünk azért, hogy maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel.

 

0 Ft rejtett költség garancia:

Garantáljuk, hogy a gyártás során semmilyen váratlan költséggel nem fogsz találkozni, minden költséget még megrendelésed előtt, az árajánlatban részletezünk.

 

Elégedett főnök garancia

Tisztában vagyunk vele, milyen aggodalmat okozhat, hogy ha a főnök valami igazán egyedit szeretne, de Te azt sem tudod hogy kezdj hozzá. Elégedett főnök garanciánk leveszi ezt a terhet a válladról, kérésedre egy több javaslatból álló ötletsort készítünk el díjmentesen, melyből főnököd hagyhatja jóvá a a neki tetsző stílust.

 

Ingyenes stancforma egyedi méretű táskádhoz is

Furcsa? Lehet. Mi viszont valóban INGYENESEN biztosítjuk számodra a stancformát, így már megrendelésed előtt több ezer forintot spórolunk cégednek.

 

Árajánlat 1 munkanapon belül

Tudjuk milyen dühítő tud lenni, ha napokat kell várni egy ajánlatra, , sokszor el is felejti az ember, honnan kért árajánlatot mire megérkezik az. Garantáljuk, hogy felvesszük veled a kapcsolatot 1 munkanapon belül, és árajánlatot is adunk az általad kért termékre.

 

Grafika ingyenes elhelyezése a stancrajzra

Számos helyen a stancrajzra igazításért is fizeteni kell. Mi ezt a költséget is átvállaljuk, csupán a gyártásért kell fizetned.